Hälytysjärjestelmän asentaja tuli sovittuun aikaan aamulla. Asennus kesti melkein kaksi tuntia. Asentaja oli oikein mukava ja asiallinen. Unohti yhden laturin meille ja soitin siitä hänelle iltapäivällä. Haki laturinsa illalla ja kiitteli kovin soitostani.

Kävin ostamassa talomaalit: kolme litraa valkoista, yhdeksän litraa keltaista ja litran punaista. Ex-poikakaveri on tulossa huomenna meille klo 10.00 ja alkaa maalaamaan talon yläpäätyjä. Minä maalasin jo tänään kahteen kertaan ulkorappusten kaiteet. Ampiaiset voivat nyt lopettaa kaiteissa kiehnäämisen: ovat nimittäin keränneet puukaiteesta pesänrakennusainetta.

Vakuutusmies kävi iltapäivällä ja tytär oli myös paikalla. Joimme kahvit samalla kun keskustelimme vakuutuksista. Torstaina menen käymään If:ssä ja maanantaina ilmoitan päätökseni Tapiolaan.

Illalla kävin pesemässä vakiasiakkaan ikkunat. Taas oli mukavat jutustelut tämän leskimiehen kanssa. Ikkunatkit tuli oikein puhtaiksi. Tapaamme taas kuukauden päästä. Kotimatkalla kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Ostin tuorehiivaa sämpylöitä varten, mutta leipominen jäi tältä illalta. Huomenna teen maalarille ja meille jauhelihakiusausta. Ostin kilon perunasipulipakastetta, 700 grammaa jauhelihaa ja viisi desiä kermaa. Eiköhän siitä tule hyvä ruoka.

Puhelin on pirissyt tänään, mutta ei asiakassoittoja. Puhelinmyyjät vain vainosivat. Soitin huomiselle "edunvalvoja maksaa" asiakkaalle aamulla. Kyselin edunvalvojan nimeä ja totesin samalla että se joka maksaa tekee myös tilauksen. En saanut edunvalvojan nimeä enkä puhelinnumeroa. Asiakas totesi että hän käyttää toista palvelua. Hyvä niin. Haistelin tässä tapauksessa palaneen käryä.

Päivän onnistumiset:

1. Rappukaiteet ovat kuin uudet maalauksen avulla.

2. Illalla kiva asiakaskäynti.

3. Taas lisätietoa vakuutuksista ja reunaehdoista.