1246389337_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen tosi tyytyväinen noihin samettiruusuihin. Kukkivat innokkaasti ja vaativat vain vähän hoitoa. Nyt on kyllä saanut aika ahkeraan kastella pihakukkia. Saa nähdä kuinka auringonkukkani kasvavat.

Päivällä kävi hälytysjärjestelmän asentaja etsimässä järjestelmästämme vikaa. Ihan varmaksi vika ei tarkentunut, mutta nyt on vaihdettu uusi "näppäimistö" eteiseen. Sain myös uuden tarran postilaatikkoa varten. Viime viikolla joku oli törmännyt ryhmäpostilaatikkoomme ja luukku on hieman kasassa. Ehkä Stalaan saa ostettua pelkän luukun varaosana?

Tamperelaisesta soitettiin. Olin laittanut reklamaatiota, koska mainokseni oli jo kaksi kertaa väärin lehdessä. Lupasivat hyvittää parilla ilmaisella mainoksella. Mainokset tulevat värillisinä ja kehystettyinä. Hyvä korvaus rivi-ilmoittajalle.

Illalla kävin kissoja hoitamassa. Eilinen puhuttelu oli tehonnut: ei yhtään kakkaa eikä oksennusta lattioilla. Kehuin kissoja. Hoidin ruuat ja vessat kuntoon. Leikin kissojen kanssa jonkun aikaa.

Kyselin kaveriani mattopyykille. Sovimme että torstaina mennään illalla pesemään yhdessä mattoja. Tänään imuroin alakertaa ja keräsin jo matot rullalle. Toivottavasti torstaina on aurinkoista.

Tampellan alueen uusi asiakkaani laittoi sähköpostia. Sovittu kaksi kertaa kuussa kutistui yhteen siivouskertaan kuussa. Harmi. Mutta pitää olla tyytyväinen tuosta vähästäkin.

Sain soiton Raholasta: nainen kyseli yksiön siivousta. Samaan hengenvetoon haukkui entisiä siivoojiaan. Kerroin matkakustannuksista ja toivoin että hän löytää siivoojan lähempää. Ei olisi varaa tyrmätä työkohteita, mutta jälleen sain huonon tuntuman asiakkaasta. Päätin luottaa tuntemukseeni.

Päivän onnistumiset:

1. Ei kipua eikä särkyä.

2. Leivoin illalla hyviä lihapasteijoita.

3. Tilintarkastuskertomus kirjoitettu puhtaaksi.