Kello herätti klo 11. Nukuin oikein hyvin ja näin kauniita unia. Yhden jälkeen lähdin kohti Ranta-Koivistoa Kangasalle. Matkalla hain itselleni eväät Hesestä.

Työnä oli laittaa rivitaloasunto myyntikuntoon. Imuroin, pesin ja vahasin lattiat. Vessa, kylpyhuone ja keittiö myös siistiksi. Asunnossa on esittely vasta alkuviikosta ja perhe palaa lomareissulta jo maanantaina. Tekevät itse loppusilauksen. Toivottavasti eivät muuta kovin kauaksi, että saan pitää heidät vakiasiakkaina. Jaoin mainoksia Ranta-Koiviston rivitaloihin ja odottelen yhteydenottoja.

Kotimatkalla kävin ruokaostoksilla Prismassa. Kassatyttö oli hajamielisen oloinen. Juttelin hänen kanssaan ja sain tietää että tytöllä oli ollut pitkä päivä. Ja oli vielä menossa yöksi töihin. Totesin että ei taida olla ihan laillista tuollainen työnteko. Kuulemma on, kun on eri työnantajilla töissä. Ensin kaupankassalla klo 9-18 ja sitten baariin töihin klo 21-03. Huh, huh!

Kävin iltakahvilla naapuristossa. Tämän eroperheen mies oli lähdössä baariin. Rouva oli ollut uuden miesystävänsä kanssa "päiväkahvilla". Juttelimme taas heidän tilanteestaan.

Heidän naapuritalo on saanut uudet asukkaat. Remonttia tehtiin reippaaseen tahtiin. Ihmettelimme kun keittiön uudehkot kaapit oli viety roskalavalle. Samoin vahva tammiparketti. Luultavasti myös uudehkot kodinkoneet saavat saman kohtalon. Aika tuhlausta.

Raivasin ja siivosin kotona hieman: vein pahvit ja metallit keräykseen. Laitoin siivousvälineet ja -aineet siivouskaappiin. Pesukone hurruttaa pyykkiä puhtaaksi. Niin ja uudet petivaatteet vaihdoin omaan sänkyyni. Vihdoinkin otin käyttöön uuden petauspatjansuojuksen.

Päivän onnistumiset:

1. Aurinko on pilkottanut ja vanhaa taivastakin on näkynyt.

2. Kiva kahvitella ja turista naapuristossa.

3. Rento ja mukava päivä.