Kylmyys jatkuu edelleen. Olen aivastellut pitkin päivää ja oikea käsivarsi on kuin tulessa. Jäävoiteella olen sitä (siis kättä) parannellut. Illalla lääkitsen itseäni jollakin vahvemmalla aineella flunssaa vastaan ;-)

Työpäivä sujui OK. Ekassa paikassa oli taas se ihana koira vastassa. Nyt sillä oli pönttö päässä: koira leikattiin kaksi viikkoa sitten. Toiseen kohteeseen jätin lapun jossa kyselin heidän tarvetta ikkunanpesuun. Molemmille asiakkaille ilmoitin että kahden viikon päästä tulen juhannuksen takia jo päivää aiemmin.

Tulin kotiin ja katselin Jokikytän. Taisi olla ainut Bruce Willis elokuva mitä en ollut aiemmin nähnyt. Ihan OK leffa ja Bruce on aina niin komea.

Viikonloppuna otan valokuvia täällä kotona. Pikellä oli omassa blogissaan kiva esittely ja ajattelin tehdä vastaavan. Ensin on kyllä vähän raivattava nurkkia.

Nyt en jaksa lähteä edes ruokakauppaan, vaikka jääkaapissa ei ole kuin valo. Toivottavasti pakastimesta löytyy jotain. Mutta nythän minä kekkasin: haen pari raparperin vartta ja teen kiisseliä.

Päivän onnistumiset:

1. Viikonloppu alkoi. Tosin huomenna yksi kolmen tunnin keikka.

2. Aamulla saa koisi pitkää...

3. Taidan saada koti-meemistä siivousintoa.