Koko päivän olen ollut kuin sairaslomalla, vaikka nyt oli "pakollinen" lomapäivä. Maha on ollut kipeä ja olen nukkunut ihan älyttömästi. Yrittäjä ilmeisesti lomailee näin?

Aamulla heräsin yhdeksän maissa kun eräs nainen soitti ja kyseli siivouksia Ylöjärvelle. Kyseessä oli kertasiivous ja maksu olisi tullut käteisellä: pimeästi. Ilmoitin etten tee pimeitä hommia ja matkasta on veloitettava koska se on noin 50 km. Homma tyssäsi siihen ja hyvä niin.

Iltapäivällä kävin Koivistonkylässä katsomassa sen rintamamiestalon tyhjennyksen työmaata. Ikkunat on pestävä ja samoin lattiat. Lisäksi kaapit pyyhittävä ja pestävä vessat. Sovimme maksimiajaksi 10 tuntia. Sain luvan ottaa poikani avuksi. Työ on oltava valmis maanantaina illalla. Sain avaimen ja luvan työskennellä vaikka viikonloppuna. Hieno juttu!

Sitten menin niitä kissoja hoitamaan. Olivatkin järjestäneet yllätyksiä: yksi kakka makuuhuoneen lattialla ja kolme oksennusta olohuoneessa. Lisäksi toisesta kissanvessasta oli kaavittu hiekkaa oikein reilusti lattialle. Pidin kissoille puhuttelun ja oikein vakavan sellaisen. Toinen kissa teki vielä kaikki kielletyt temput läsnäollessani: terotti kynsiä sohvaan ja makoili pöydällä. Selvästi ne protestoivat isäntäväen poissaoloa.

Päivän onnistumiset:

1. Ainakin olen nukkunut tarpeeksi.

2. Uusi hyvä työkohde ja mukava asiakas.

3. Huomennakin on vapaapäivä.