Vakuutusyhtiön mies tuli aamulla sovittuun aikaan. Allekirjoitin sopimuksen ja sain kyydin Tampellan alueelle. Siivouskohteessa pyyhin kaikki ovet ja tasot. Lisäksi imuroin ilmanvaihtoventtiilit. Asiakas tuli paikalle ennen lähtöäni. Suunnittelimme jatkoa: ehdotin käyntikerraksi 2,5 tuntia.

Hain läheisestä kaupasta energiajuomaa ja pari voileipää. Siirryin viereiseen taloon vakiasiakkaan luokse. Söin eväät ja tein sovitut työt. Neljän maissa lähdin kotimatkalle. Kävelin Koskikeskukseen ja pääsin bussilla kotiin.

Tein ruuaksi pyttipannua oikein ison satsin. Yritin nukkua päikkärit, mutta eihän tässä kuumuudesa siitä tullut mitään. Kaverini soitti ja tuli iltakahville.

Illalla kävin vielä ruokakaupassa. Tapasin siellä pyöräliikkeen omistajan: sovimme että hän noutaa poikani polkupyörän ensi viikolla korjaukseen. Molemmat renkaat ovat tyhjänä.

Huomenna teen kinkkukiusausta hieman muunnellen. Ostin Kippari ruokakermaa kokeeksi. Toivottavasti ruoka on hyvää. Minä pidän Kipparijuustosta, mutta poika ei ehkä tykkää.

1246045453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa pihavarastomme kaaos. Varasto pitäisi siivota kesän aikana. Siellä on vaikka mitä rompetta. Kirpparikamaa jne. Täytyisi varmaan pitää talkoot. Toisella siskollani oli ollut tänään pihatalkoot. Osanottajia oli vain vanhempi siskoni miehensä kanssa. Olivat kyllä saaneet paljon aikaiseksi. Rättitalli pystytetty ja heinät saatu ajettua alas.

Päivän onnistumiset:

1. Viikonloppu alkoi!

2. Hyvä työpäivä.

3. Yel-maksu korotettu.