Katselin tänään tyttäreltä lainaamani elokuvat. Ensin katsoin P.S. Rakastan sinua dvd:n ja siinä katsoessa kastui parikin nenäliinaa. Hyvä elokuva, alkuun hieman pitkäveteinen. Jefferey Dean Morgan oli suosikkini tässä elokuvassa. Ja parhaimman näköinen.

Toinen lainaelokuva oli Die hard 4 ja sen olinkin nähnyt aiemmin. Mukava katsoa uudelleen. Telkkarista tuli vielä dokumentti Demi Mooresta ja senkin katsoin. Olen siis melkein koko päivän viettänyt telkkarin ääressä. Näillä helteillä ihan hyvä suoritus, vai mitä?

Poika kävi hakemassa kaverinsa Hervannasta tänne meidän kulmille. Kaveri lupaisi maksaa matkakustannuksia (eilinen ja tämä päivä) keskiviikkona. Saa nähdä. Ainakin muutama matka on maksamatta osalta kavereista.

Tytär poikkesi illalla. Photoshoppasin hänen valokuvia facebookiin. Annoin tyttärelle asennus-cd:n jotta saisi Photoshopin omalle koneelle. On vaan epävarmaa asentuuko Photoshop 6 Vistaan.

Kaverini (tämä joka on eroamassa) soitteli. Hänen avomiehensä ostaa asunnon ensi viikolla. Tekevät omakotitalostaan kauppakirjat lähiaikoina. Kyselin irtaimiston jakamisesta. Kuulemma mitään kiistaa ei ole ollut. Ihmettelin asiaa: eikö mies halua osaa huonekaluista uuteen asuntoonsa. Kuulemma ei, tavarat on ostettu nykyiseen taloon. Tuleepa kalliiksi miehelle ostaa asunto sekä sinne uudet tavarat. Kuinka jotkut voivat olla noin kilttejä tai tyhmiä?

Se kilpikonna oli karannut naapuristani. Rakentelivat tänään sille aitaa. Onko sopivaa että kilpikonnalla on liikkumatilaa noin 1,5 neliötä auringonpaahteessa? Voi sentään.

Päivän onnistumiset:

1. Rentoa oloa koko päivä.

2. Tytär kävi kotona.

3. Huomennakin saa nukkua pitkään.