1245615784_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan Annalindan takia laitoin tähän kuvan. Aika huono otos, mutta tämä on näkymä yläkerran ikkunastamme. Pihavaahtera ja autio katu.

Pojan kanssa ollaan ihan eri rytmissä. Minä valvon ja poika nukkuu ja sitten taas päinvastoin. Minä heräsin kymmenen maissa ja selkä oli tosi kipeä. Olen harkinnut Kalevalaista jäsenkorjausta ja taidankin tilata ajan täältä. Poika heräsi vasta neljän maissa. Oli varmaan taas valvonut koko yön.

Ruuaksi keitin perunoita ja tein makkarakastikkeen. Kaksi jauhelihapakettia odottelevat jääkaapissa paistamista. Ehkä huomenna kypsennän ne. Voisin tehdä vaikka lihapasteijoita. Ne ovat herkkua!

Kaverini poikkesi kahvilla. Oli ihan rakastunut: tapasi työkaverinsa Juhannuksena ja nyt he ovat pari. Onnea vaan tähänkin suhteeseen.

Illalla sain vihdoinkin leikattua nurmikon. Ja tarkkaa työtä teinkin: ojat ja pientareet on kynitty. Lehtokotiloita tuli tallattua ihan liikaakin. Tosi inhoittava ääni tulee kun astuu kumisaappaalla etanan päälle. Piha on nyt siisti ja mallikelpoinen.

Soitin ex-poikakaverilleni. Hän on tulossa huomenna tekemään tyttäreni parvekelaatoitusta. Siis ritilöitä. Löysin timpurinkynän ja laitoin ohjeeksi ritilävälin kynän kapeamman sivun leveyden. Noin 7 mm. Jos puu on märkää, niin se kapenee vielä kuivuessaan. Eli ritiläväli suurenee.

Sovimme että jemmasin tyttären avaimen pihaamme. Minun ei ole siis pakko herätä aamulla aikaisin antamaan avainta. Päivällä kyllä tapaan exän ja menemme katsomaan kaverini taloa. Siellä odottelee yksi maalausurakka.

Päivän onnistumiset:

1. Piha on nyt siisti: ruoho on leikattu.

2. Kaverini kävi kahvilla ja juttelimme mukavia.

3. Tytär on kotonaan: juhannusreissu meni hyvin.