Yllättäen heräsin jo ennen kahdeksaa. Käytin koiran pihalla ja luin lehdet. Katselin telkkarista eilen tallennetun "Kunnioittaen" elokuvan. Olikin aika ajankohtainen vaaleja ajatellen. Ajankuvaa on aina hauska seurata vanhoissa filmeissä. Itse elokuva ei ollut hyvä.

Päivällä tein ruuaksi kaalipataa ja siitä tulikin hyvää. Poika ei yleensä tykkää riisistä, mutta nyt meni kaalipadan seassa riisi-kauraseos ihan täysillä. Huomenna kokeilen tehdä Sentinvenyttäjän ohjeella sämpylöitä. Ne leivotaan illalla, pidetään yö jääkaapissa ja sitten paistetaan aamiaiseksi. Ohje löytyy tästä.

Illalla käytiin pojan kanssa äänestämässä lähikoululla. Ehdokkaamme meni läpi niin että hurahti. Katsotaan nyt sitten mitä saa siellä aikaan.

Soitin illalla ex-poikakaverille ja hän lupasi tulla tiistaina maalaamaan taloani. Oli käynyt lääkärissäkin: kylkiluita ei ollut murtunut, vaan nestettä ja ruhjeita havaittavissa. Olo on jo kuulemma hyvä. Huomenna käyn ostamassa maalit ja pensselit.

Olen huolissani työtilanteesta: ensi viikko on aika hiljainen. Toki yritän visioida että huomenna se puhelin vasta piriseekin ja tulee hyviä tilauksia. On pakko soittaa tiistain asiakkaalle ja kysellä sitä hänen edunvalvojaa. En lähde siihen työpisteeseen ennenkuin saan edunvalvojalta varmistuksen.

Päivän onnistumiset:

1. Kaunis aikainen aamu ja hyvät kahden tunnin päikkärit iltapäivällä.

2. Talomaalari lupasi tulla töihin.

3. Saunaan heti kun koira on ulkoilutettu.