1242676307_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Heräsin jo kahdeksalta, koska koira köpötteli levottomana. Vein sen pihalle ja pissahätähän sillä oli. Kissa on nautiskellut kevään lämmöstä. Se makailee pihalla rappusten edessä kellien. Välillä se on olevinaan suuri saalistaja. Linnutkin huutelevat varoitushuutoja toisilleen. Ihan turhaan: meidän kissa ei ole koskaan saanut yhtään lintua saaliikseen.

Aamulla puhelin soi tiuhaan: sain kolme uutta tilausta. Yksi myyntisiivous, yksi muuttosiivous ja sitten yksi keikka pesemään parvekelaseja. Illalla sain avaimen muuttosiivoukseen ja vein vanhalle asiakkaalle heidän avaimensa.

Kotitöitä ei tullut paljookaan tehtyä. Pesin koneellisen pyykkiä ja kuivatin ne pihalla. Siivous oli aika kevyttä: siivosin sähköpostini. Kaverini poikkesi meillä tänään pyöräreissullaan. Kertoi taas hauskoja tarinoita bussikuskin elämästä.

Illalla kävin tyttäreni kanssa Lukonmäessä. Haimme tyttären kaverin vanhemmilta kaverin imurin. Juuri sellainen pieni imuri jota olen etsinyt! Tytär ei luvannut sitä minulle yrityskäyttöön. Ei halua että muiden roskat pyörivät hänen imurissa. Samalla reissulla poikkesimme kaverini luona. Ihastelimme hänen uusi aurinkolaseja (Dolce Gabbanan mallistoa).

Päivän onnistumiset:

1. Vapaapäivä sujui rennosti.

2. Sauna virkisti illalla.

3. Kolme uutta tilausta.