Tällä viikolla olen ollut yhdessätoista työkohteessa ja työtunteja kertyi 32. Työajoa oli hieman vajaat 150 km. Petivaatteita olen vaihtanut 13 henkilön sänkyyn, vessoja ja lavuaareja on pesty 11 kappaletta. Lisäksi imuroinnit, moppaukset ja pölyjenpyyhinnät. Ikkunoita pesin tällä viikolla noin 20 kappaletta: osassa neljä ja osassa kuusi pestävää pintaa.

Tänään olin kahdessa kohteessa: ikkunanpesua ja tavallista siivousta. Päivä sujui nopeaan tahtiin. Illalla nukuin pienet päikkärit. Sitten kävin kaverini kanssa katsomassa hänen poikansa uutta asuntoa Muotialassa. Poikkesin vielä kaverini kotona ihastelemassa uusia lamppuja. Lokki-valaisin oli todella sopiva hänen keittiöön. Eteisessä ja käytävillä oli amerikasta ostetut kristallivalaisimet, hienot nekin.

Pyysin tytärtä myös illalla kaverillani käymään. Monen kiumurtelun jälkeen hän totesi että ei pääse nyt lähtemään. Hänelle oli tulossa miesvieras kylään. Tytär on tapaillut tätä miestä jo pari kertaa. Mies on pappi koulutukseltaan. Äitini olisi onnesta soikeana jos nyt tosiaan olisi sukuun tulossa pappismies.

Päivän onnistumiset:

1. Työt sujuivat hyvin.

2. Ehdin nukkumaan päikkärit.

3. Viikonloppu alkoi.