Laitoin aamulla heti saunan lämpiämään. Kun poika heräsi tarjosin hänelle lasillisen shampanjaa. Joimme pienet lasilliset ja saunan jälkeen toiset. Kumosimme yhdessä yhden pullon, joka tosin oli aika pieni: 2 dl. Vappuruokana meillä oli nakkeja ja ranskalaisia.

Yritin nukkua iltapäivällä kissan kanssa päikkärit. Kissa oli mukavasti selän takana lämmittämässä. Torkut jäi aika lyhyiksi koska puhelin alkoi soimaan. Tytär ilmoitti tulevansa leipomaan tänne meille. Sitten kaverini soitti ja kysyi viihteelle.

Siivosin kotona: imuroin ja moppasin. Vessakin tuli siivottua. Taidan laittaa jo osan matoista varastoon odottamaan pesua. Yläkerta on vielä siivoamatta. Poika sentään siivosi kissanvessan tänään.

Tytär matkasi bussilla tänne pullataikina kulhossa. Ei voinut leipoa kotonaan koska ei omista kaulinta. Taikina sai varmaan kylmää matkalla, koska se ei noussut juuri ollenkaan. Laitoin sen vesihauteeseen ja vein koko komeuden saunan jälkilämpöön. Eipä noussut. Pullat eli korvapuustit olivat kyllä ihan syötäviä. Kaverin poikkesi vielä iltakahvilla.

Poika sai heittää autollani sekä kaverini että siskonsa kotiin. Viime yönä oli ollut kuskina siskolleen uudestaa. Tytär oli halunnut kotibileistä aikaisin kotiin. Oli kuulemma tullut huono olo tarjotusta boolista. Aamuyöstä poika kuskasi vielä kaveriaan.

Huomenna olen menossa shoppailemaan tyttäreni ja kaverini kanssa. Tytär tarvitsee mikrouunin, sohvan ja jotain sälää. Minä tarvitsen uudet housut. Mukavaa lähteä naisporukalla ostoksille.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava vapaapäivä kului rennosti.

2. Lapset kotosalla ja mukavat jutustelut.

3. Saunassa virkistyminen: ihonkuorinta tekee hyvän olon.