1241890479_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukaan ei ollut ilmoittautunut alueemme siivoustalkoisiin. Turhaan odottelin vesisateessa osanottajia. Touhusin ja siivoilin siis yksin: keräsin jätepusseihin pari vanhaa mattoa, muutaman tyhjän kanisterin, oksia, lehtiä, rikkinäisen kukkalaatikon jne. Aika hetkessä jätelaatikot täyttyivät.

Onneksi naapurin rouva tuli talkoisiin mukaan. Hän siivosi omaa pihaansa ja minä omaani. Yhdessä kävimme katkaisemassa yhden puoleksi kaatuneen puun jätepisteen luota. Tulipa ulkoiltua nelisen tuntia.

Tytär tuli käymään iltapäivällä ja toi mansikoita mukanaan. Siskoni poikkesi yllättäen, oli vienyt vanhempiemme haudalle kukkia. Toi kissallemme kuljetuskopan, jonka oli ostanut kirppikseltä. Nyt pääsen viemään kissaa eläinlääkäriin yksinkin. Juotiin kahvit ja rupateltiin.

Poika lähti kaverilleen ja pääsikin sinne siskoni kyydillä. Minä lähdin tyttären kanssa viemään pulloja Lidliin. Saimme rahaa 35 euroa: eli pulloja oli aika kasa. Rahat menevät pojan luokan retkirahastoon. Samalla reissulla vein tyttären Hyhkyyn. Hän meni tapaamaan isänsä ex-avopuolisoa. Samalla toki tapaa siskopuolensa myös.

Minä lähden nyt kaverilleni kahville. Hänen avoeronsa on mennyt kriittisemmäksi. Luulivat alkuun että kaikki sujuu sovinnolla. Ihan sopueroa en ole koskaan nähnyt ja näitä eroasioita olen seurannut jo kauan. Myös tukihenkilön näkökulmasta.

Päivän onnistumiset:

1. Vesisade teki hyvää hipiälle ja hiuksille.

2. Piha ja ojat ovat nyt siistit.

3. Kissalle kuljetuskoppa.