Ensimmäinen työkohde oli Järvensivulla vakipaikassa. Tein hommat nyt erilaisessa järjestyksessä ja voitin sillä aikaa. Aika kiva kun saa itse rationalisoida työnsä. Poikkesin Munkkimiehissä kahvilla ennen seuraavaa työmaata.

Siellä kissat jo odottelivatkin minua. Sain työt tehtyä aikataulussa. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Aika jono siellä olikin. Taas ihmisillä (kuten minulla) oli paniikki kun kauppa on huomenna kiinni. Ostin jauhoja ja piimää, koska huomenna teen sitä irlantilaista soodaleipää.

Poika sai olla illalla kuskina. Ensin haettiin kaverini Kangasalta ja poika kyyditsi meidät Coussicaan. Toinen kaverini jo odotteli meitä siellä. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään ihmeellistä. Kivaa meillä kyllä oli. Sain kutsun kaverini tyttären lakkiaisiin. Kävelimme keskustaan ja menimme Paapan kapakkaan. Sitten soitin pojan taas kuskiksi.

Poika oli välillä käynyt siskonsa luona ja laittanut hänen tietokoneelle suojaukset kuntoon. Olivat myös käyneet Gigantissa: tytär oli ostanut kameran.

No, poika kyyditsi kaverini Pirkkalaan ja toisen Kangasalle. Sitten pääsimme kotiin noin klo 11.15. Vettä sataa, joten huominen ruohonleikkuu taitaa jäädä haaveeksi.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tilaus: ikkunanpesua kahtena iltana ensi viikolla.

2. Kiva tavata kavereita pitkästä aikaa.

3. Poika on hyvä kuski.