Aurinko lämmitti tänään vähän liiankin kuumasti. Voisin jo ottaa kesähameet työasuksi. Mutta housut jalassa tein töitä tänään. Nyt kun olen taas työelämässä, tuntuu että en muusta kirjoita kuin työstä. Onko se paha juttu?

Soitin eiliselle asiakkaalle ja pyysin anteeksi. Turha maksukehotus on nyt menneen talven lumia. Sitä ei enää muistella. Paitsi tietysti kyselen asiaa kirjanpitäjältäni.

Eka työkohde (vakituinen) meni ihan rutiinilla ja samoin toinenkin vakipaikka. Siellä oli kyllä taas kirjelappu odottamassa. Voisinko pyyhkiä jollakin "myrkyllä" seinään ja välioveen ilmestyneet punaiset viirut? Pyyhkäisin veteen kostutetulla tiskirätillä tuhrut pois. Se siitä. Perheen mies tuli vaihtamaan vaatteita ja juttelimme aika kauan. Kysyin haluavatko he jatkossa vaihtaa perjantaisiivouksen torstaille. Nyt olen jo kaksi kertaa ollut heillä torstaisin perjantain sijaan. Miettivät asiaa.

Olin kotona vasta kuuden maissa. Tytär oli käynyt lukemassa seiskan. Poika oli ollut tänään Helsingissä logistiikka-alan messuilla. Kaverini poikkesi kahvilla. Hän oli hakenut Amerikasta ostamiaan tavaroita Helsingin tullista. Oli saanut tingattua verot kuudestasadasta eurosta sataanneljäänkymppiin. Tosi hyvä tinkaaja!

Päivän onnistumiset:

1. Pyysin anteeksi ja sain.

2. Sauna virkisti taas kummasti.

3. Kohta on viikonloppu!