1242503928_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Otsikko on ihan anonillin riemuksi. Onkohan se nyt tarpeeksi lööpillinen? No, joka tapauksessa aamulla eteisessä oli koiran pissat lattialla. Siivosin ne Tolulla pois. Koira oli aiemmin tarkka kuin kello: kaksi kertaa päivässä pihalle ja aina tuli sekä pissa että kakka. Nyt rytmi on sekaisin. Välillä ulkoilureissulla tulee vain kakka ja välillä vain pissa. Ulkoilukertoja on tuplattu, mutta sekään ei auta. Kuten kuvasta näkyy, koiralla on nykyään takki päällä. Se raukka palelee karvattomana ja onneksi se on löytänyt nukkumapaikakseen meidän säkkituolin.

Tänään olin Mahdollisuuksien torilla. Arpoja tuli myytyä ja kaikenlaisia herkkuja syötyä. Tytär ja kaverini olivat myös paikalla. Tytär oli pettynyt pappiin: edes kolmannella kerralla eivät edenneet edes suudelmaan. Minua nauratti tuo tyttären kertomus. Pappi oli tehnyt kuitenkin vanhanaikaisen: jätti tyttären luokse tavaroitaan, jotta häneen on pakko olla vielä yhteydessä.

Tapahtuman jälkeen kävin Sokoksella ostamassa pojalle finnivoidetta. Tämä tuote lupaa puhtaamman ihon kolmessa päivässä. Testataan! Ostin Sokokselta kaverilleni hänen varaamansa jakun. Poika oli tänään kuskina meillä naisilla. Vei päivällä kaupunkiin ja haki illalla pois.

Kaverini kävi illalla kahvilla, otti jakkunsa ja maksoi sen minulle. Tytär ja poika olivat myös kahvipöydässä. Kaverini kertoi monta hyvää juttua bussikuskin elämästä. Kävimme taas katsomassa kaverini pojan uutta asuntoa ja tytär oli nyt mukana. Tytär oli lähdössä vielä viihteelle, vaikka juuri tänään kertoi että haluaa olla hetken aikaa yksin.

Kaverini kanssa kävimme vielä illalla yhdessä syömässä täällä. Minä söin hampurilaisen ja kaverini kebabin. Talo tarjosi meille vielä ranskalaiset. Yrittäjä on erittäin mukava mies. Palvelu pelaa erinomaisesti.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä toritapahtumassa.

2. Sain nukkua pitkään.

3. Poika on hyvä kuski.