1243542014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa on koiramme joka täyttää sunnuntaina 17-vuotta. Pojalla on käsissä uudet siivoushanskani, tyyliin sillä siisti. Mustat hanskat ja pinkit kukat varsissa.

Poika saa viedä huomenna Aamulehteen koiran kuvan ja onnittelutekstit. Laitan matkaan alekorttini. Toivottavasti ne ehtivät sunnuntain lehteen. Kuvatekstissä on yritykseni mainos ;-)

T'änään olin kahdessa paikassa siivoamassa. Ensin Messukylässä ja sitten Veisuun eilistä hommaa jatkamaan. Taas oli tarjolla kahvia ja olisivat vielä ruokaakin tarjonneet. Pesin terassin lasit ja pari muuta ikkunaa. Sovimme jatkosta, eli sain vakiasiakkaan. Tosin vain kerran kuussa. Kiittelivät siitä että tulen heidän koiransa kanssa hyvin toimeen.

Kotimatkalla poikkesin tyttäreni luona. Erottelimme elfa-koreja vasaran avulla ja saimme niistä sopivan kasan vaatehuoneeseen. Pesin joutessani tyttären parvekelasit. Aikaa meni 45 minuuttia. Jaoin mainoksiani tyttären taloon, mutta lopetin jaon. Kello oli yli 21.00 ja luukkuihin jako piti aikamoista ääntä. Vein loput mainokset tyttärelle ja kehotin häntä jakamaan mainokset.

Päivän onnistumiset:

1. Sain uuden vakiasiakkaan, tosin vain kuukauden välein.

2. Koirasta saatiin hyvä kuva lehteen.

3. Sain sovittua huomiselle työkohteen ja homma jatkuu lauantaina.