Työt alkoivat klo 10.30, tai olin kyllä hieman myöhässä. Pesin kolme ikkunaa ja vaihdoin verhot kahteen. Jälleen asiakas halusi että verhot nipsutellaan kiinni niin että nipsut ovat tangossa kiinni. Minä otin sekä verhot että nipsut pois tangosta. Verhot nipsuineen oli aika helppo asentaa takaisin.

Kävin kotona syömässä. Menin Pappilan alueelle tekemään muuttosiivousta. Ensin pesin ikkunat (6 kpl ja pari ovilasia) niihin meni aikaa kolme tuntia. Sitten pesin saunan ja pesuhuoneen sekä lisäksi pyyhin kaikki ovet ja kaappien hyllyt. Vessat siivosin myös. Kolme tuntia niissäkin meni. Piti käydä kysymässä neuvoa naapurin mieheltä saunan kytkimen asennosta. En voinut lähteä työkohteesta pois ennenkuin tiedän että sauna ei ole enää päällä. Miestä nauratti kun kysyi että lähtisikö hän saunaan kanssani. No, sauna oli päällä ja mies laittoi sen pois. Kannatti käydä hakemassa apuja.

Kotona olin vasta yhdeksän maissa ja ihan voipuneena. Olen hikoillut tänään varmaan ainakin litran hikeä, mutta nyt menen vielä saunan jälkilöylyihin. Ensin vielä koiraa ulkoiluttamaan.

Päivän onnistumiset:

1. Töitä kahdeksan tuntia päivässä.

2. Kiitosta asiakkailta.

3. Huomenna kolme työkohdetta.