Heräsin vasta klo 12.30. Aaah, nyt on univelat taas kuitattu. Aamupalana söin eilen Sokokselta ostamani peruna-savulohisalaatin. Luin Aamulehden siinä samalla. Minulla on huono tapa aina syödessä lukea jotakin. Tai sitten katselen telkkaria ja syön. Todella harvoin keskityn vain syömiseen.

Soitin tyttärelle ja kysyin häntä kaverikseni Prismaan. Tytär ei jaksanut lähteä, vaan ilmoitti että menee päikkäreille. Oli valvonut koko viime yön. Ravintolaillan jälkeen oli ollut jatkoilla Koivistonkylässä. Pappi oli kysellyt aamupäivällä asunnolle unohtuneita tavaroitaan. Tytär lupasi palauttaa ne tänään illalla.

Ajoin Kangasalan Prismaa ja lähdin sieltä melkein heti pois. Etsin pientä imuria, mutta niitä ei ollut siellä. Matkasin Kalevan Prismaan ja matkalla noukin kaverini mukaan. Eihän sillä Kalevan Prismassakaan ollut pieniä imureita. Ostin kuitenkin siivousaineita ja -välineitä. Kaverini osti kukkia.

Illalla olin lasteni kanssa elokuvissa. Enkelit ja demonit oli ihan hyvä elokuva, kaikki me siitä tykättiin. Meinasimme vaan myöhästyä elokuvasta ja lapset saivatkin nähdä äitinsä aika hurjana auton ratissa. Kaiken maailman törpöt ja nynnyttäjät olivat taas liikenteessä...

Paluumatka olikin ihan rauhallinen. Tytär jätettiin yliopistolle: meni sinne ja pääsi sitten nettiin. Hänen omaa nettiyhteyttä ei ole vieläkään kytketty. Ihmeen kauan sekin asia vie aikaa.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin todella pitkään ja heräsin virkeänä.

2. Mukava elokuvakäynti lasten kanssa.

3. Huomenna on vapaapäivä.