Kaverini soitti minulle yhdentoista aikaan ja herätti minut. Hän oli joutunut viemään koiransa eläinlääkäriin: koiralla oli vakava kalkin- ja vitamiininpuute. Pennut olivat imeneet tämän nartun kuiviin. Lasku lääkäriltä oli 406 euroa.

Iltapäivällä olin tyttäreni kanssa ostoksilla. Tytär osti helmalakanan, petauspatjansuojuksen, kenkätelineen ja maton. Minä sain myös petauspatjansuojuksen, koska Koti Ideassa oli kampanja "osta kolme, maksa kaksi".

Vein autoni Teboilille ja mies alkoi korjaamaan jarruja. Jarrulevy oli OK, mutta jarrupalat olivat väärät. Homma jatkuu huomenna. Ensin menen ekaan työkohteeseen ja sitten lähden vaihtamaan osia. Poika saa olla koulusta pois iltapäivällä, koska hän saa ajaa autoni takaisin Teboilille. Aikataulu on aika tiukka: eka työkohde loppuu klo 13.00 ja seuraava alkaa klo 14.00. Siinä välissä pitäisi hakea uudet osat ja viedä auto korjaamolle. Onneksi pojalla on ajokortti!

Illalla vein tyttäreni hänen kotiinsa. Matto oli oikein sopiva. Veimme yhdessä roskia ja pahveja keräyspisteeseen. Naapurin pojat lopettivat yllättävän aikaisin trampoliinilla hyppimisen. Vittua ja karjumista sai kuunnella vain klo 21.30 asti. Minä siivoilin pihaa: keräsin kuihtuneita koiranputkia ja raparperinputkia jätesäkkiin.

Päivän onnistumiset:

1. Ihana lepopäivä: sai nukkua pitkään.

2. Tyttären kanssa mukavaa shoppailua.

3. Lapset kotona ja mukavaa sanailua.