Aamulla tuli tekstareita ja niihin heräsinkin. Perjantain asiakas pyysi siivousta torstaille. Tämänpäiväinen pyysi siirtoa puolella tunnilla. Sain sovittua siirrot. Ja se siitä pidempään nukkumisesta!

Eka asiakas oli ihan naapurissa. Siellä perheen äiti jo odotteli minua ja vauva oli valmiiksi puettu. Lähtivät kaupungille asioille. Sovimme seuraavan käynnin ja kesällä he pitävät taukoa siivouksesta.

Matkasin heti suoraan Hatanpäänvaltatielle varaosakauppaan. Poika oli jo siellä vastassa. Ostin uudet jarrulevyt ja poika sai ajaa autoni Teboilille. Minä menin Heseen syömään. Viivyttelin siellä 45 minuuttia. Sitten menin uuden asiakkaan luokse. Siellä oli vastassa raivaussiivous: jätepaperia, leluja ja vaatteita jokapuolella.

Työskentelin 2,5 tuntia: vein roskia, pahveja ja jätepaperia pihalla olevaan jätekatokseen. Sovimme uuden käynnin kahden viikon päähän. Taas asiakas tuntui epävarmalta maksajalta: näin hänelle tulleet maksukehotukset. Mutta päätin luottaa häneen. Saa nähdä kuinka käy?

Menin Teboilille ja näin että autoni huolto oli kesken. Siellä oli kaksi miestä autoni kimpussa ja kova vasarointi vaan kuului. Jarrut olivat jumiintuneet oikein kunnolla. Kahdeksan maissa auto oli valmis. Istuin kahvilassa melkein kaksi tuntia ja luin lehtiä. Kahvitkin tarjottiin.

Huomenna olen menossa ikkunanpesuun Hervantaan. Samalla reissulla vien autoni uusintakatsastukseen. Saa taas peukuttaa!

Päivän onnistumiset:

1. Rento työkohde kertaa kaksi.

2. Pojasta oli paljon apua tänään.

3. Autossa on nyt ärhäkät jarrut.