Aamupäivällä matkasin Pispalaan ikkunapesuun. Sain heti ensimmäisen ikkunan nakeliin: keskimmäinen ikkuna lukkiintui eikä mennyt eteen eikä taakse. Kysymyksessä oli kolmilasiset ikkunat, joissa on kuusi pestävää pintaa. Onneksi perheen rouva sai pitkän taistelun jälkeen ikkunat erilleen. Hän auttoi minua muutenkin availemalla ikkunoita valmiiksi. Homma jatkuu huomenna.

Hain unohtuneen pölyhuiskani eiliseltä asiakkaalta ja vein hänelle samalla tuplalaskun. Vein myös avaimeni pojalle: hän oli unohtanut aamulla omat avaimensa kotiin. Sitten menin Pyynikille siivoamaan. Perheen mies olikin vielä paikalla. Odotteli juuri taksia ja matkaa lentoasemalle. Työn ohessa hain ruokaa Pyynikin Lihasta Pyynikintorilta. Todella hyvä ja palveleva pikkukauppa. Ostin loimulohta ja mansikoita.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani kahvilla. Hän esitteli amerikasta ostamiaan tavaroita. Sain myös ihastella koiranpentuja. Emokoira meinasi purra minua, koska luuli että olen pennunhakija. Perheen uroskoiralla oli pönttö päässä, koska siltä oli viety eilen munat.

Päivän onnistumiset:

1. Töitä on sopivassa määrin.

2. Hyvät ruuat lounastauolla.

3. Tilasin alekaulanauhoja Positiivareilta.