Aamulla kiirehdin uuden asiakkaan luokse. Ikkunanpesu oli tilattu, mutta se ei ollutkaan ihan ongelmaton. Ikkunoiden edessä oli tosi paljon roinaa (kuten "sillä siistissä"). Pesin olohuoneen ikkunan ja sitten lopetin hommat. Asiakas maksoi käteisellä emmekä sopineet jatkosta. Koko kämppä oli aivain kauhea: feng shuin mukaan katastrofi. Tuntui että omat energiat katosivat: asiakas valitti koko ajan omaa pahaa oloaan. En mene enää koskaan tähän kohteeseen.

Ajoin katsastusasemalle ja sain autoni katsastettua. Jihuu! Menin kotiin ja vietin rokulipäivää: töllöttelin telkkaria, tulostelin laskuja ja tulostin tiliotteen kirjanpitäjälle. Sain kuitit järjestykseen ja laitoin mukaan ihmettelyn koska saan tilinpäätöksen ja koska allekirjoitan veroilmoitukseni.Yksi asiakas on jättänyt maksamatta maaliskuun laskunsa. Huomautan siitä hänelle huomenna. Toisella on maksamatta huhtikuu, siitä huomautan torstaina.

Illalla olin erään keskusjärjestön hallituksen kokouksessa. Hyvä kokous. Tarjolla oli kahvia ja aika huonoa piirakkaa. Tarjolla oli myös makkaraa ja limua. Etsimme nyt uutta päätoimittajaa jäsenlehteen.

Päivän onnistumiset:

1. Auto on katsastettu.

2. Koiralle on varattu trimmausaika.

3. Kirjanpito valmiina kirjanpitäjälle.