Olin Villilässä klo 10.30 ja sain käteismaksun kahdesta tunnista. Asiakas kyllä antoi neljä euroa ekstraa kun minulla ei ollut kolikoita. Siivosin asunnon puhtaaksi.

Matkasin kaupunkiin ja menin syömään Amurin Helmeen. Keittolounas 5 euroa. Paikalla oli ihan kauhea määrä ihmisiä: eläkeläisiä ja koululaisia. Jono ihan ovelle asti. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Kävin vakiasiakkaan luona Tiiliruukinkadulla. Hommat meni ihan OK. Perheen koira ei pidä minusta vieläkään: vein kättä sen luokse ja koira vaan näytti hampaita. Se yhdistää minut imurin kovaan ääneen ja siksi ei pidä minusta.

Koukkasin kodin kautta ja lähdin iltavuoroon. Omakotitalon ikkunanpesua uuden asiakkaan luona. Perheen mies oli minulla repsikkana. Hän aukoi ja laittoi ikkunat takaisin kiinni. Perheen rouva raivasi ja poisti verhoja. Työ sujui hyvin kolmeen pekkaan. Työaika 3,5 tuntia, mutta vähennän siitä puolen tunnin kahvittelun. Tarjolla oli muuten hyvää tarjottavaa: patonkia johon oli sivelty vihreää pestoa, päällä juustosiivu ja koristeena ruohosipulin varsi. Menen huomenna jatkamaan ikkunanpesua.

Kävin vielä illalla naapuruston miehellä kahvilla. Tytär oli siellä lainaamassa massavasaraa, jolla saa naputeltua elfa-korit erilleen. Joimme kahvia ja söimme suklaata. Miehen ex-avokki oli Lapissa lemmenlomalla uuden miehensä kanssa. Vein tyttäreni Kaukajärvelle ja palasin kotiin. Pesuvehkeet: rätit, mopit  ja ikkunavehkeet koneeseen ja sitten kuivunmaan.

Pojalla on huomenna vapaata ja samoin perjantaina. Opettaja oli ilmoittanut että olkaa vaikka "töissä" pari päivää. Lauantaina poika saa sitten todistuksen. Toivottavasti hyvän.

Päivän onnistumiset:

1. Taas mukavia uusia asiakkaita.

2. Hyvä ruoka Amurin Helmessä.

3. Kivat kahvittelut naapuristossa.