Heräsin oikein hyvin levänneenä puoli kymmenen maissa. Kerrankin näin mukavia unia. Monena yönä olen nähnyt vain rasittavia työunia. Teen hommia unissani ja sehän vasta väsyttää. Mutta siis viime yö oli rauhallinen.

Soittelin tyttärelle moneen kertaan, mutta hän ei vastannut. Arvelin että puhelin on äänettömällä ja niinhän se oli ollutkin. Lähdin läheiselle Teboilille kysymään apuja renkaidenvaihtoon ja jarrujen kunnostukseen. Sovittiin että vien autoni sinne huomenna illalla. Ainakin renkaat vaihdetaan ja toivottavasti myös jarrulevyt ja -palat. Ostin uudet osat ja ne maksoivat 52 euroa.

Matkasin kaverini kanssa autollani kaupunkiin ja tytär tuli myöhemmin herättyään bussilla. Tytär tuli Stockmannille. Kaverini shoppaili aika reippaasti: hameita ja alusvaatteita. Huomautinkin että taitaa uusi mies tulla aika kalliiksi. Hänellä on siis uusi suhde alkanut muutama kuukausi sitten. "Vanha mies" asuu vielä samassa talossa, ei ole vielä löytänyt uutta kämppää.

Kävin kaverini kanssa kaljalla Celtic Housessa. Söimme myös ristikkoperunat. Tytär sai ajaa autoni Kalevan Prismaan. Minä ostin housut itselleni ja tytär osti kengät sekä mikrouunin. Shoppilun jälkeen menimme tyttäreni luokse kahville.

Siirtelimme huonekaluja ja tytär laittoi uuden uunin paikoilleen. Kotimatkalla vein kaverini hänen kotiinsa. Ehkä huomenna menen tyttären kanssa katselemaan hänelle uutta sohvaa. Nythän kaupat saavat olla taas auki sunnuntaisin.

Päivän onnistumiset:

1. Sain kaikki tarvittavat varaosat autooni.

2. Mukava shoppailureissu.

3. Kyllä viikonloppu on mukavaa aikaa.