Tänään olin keskipäivällä pesemässä parvekelaseja ja aurinko paistoi täydellä terällä. Pää tuli kipeäksi ja oikein huippasi. Huippaus ei ollut ollenkaan hyvä juttu parvekkeella kiipeillessä. Asiakas oli mukava: olin käynyt hänen siskollaan siivoamassa joulun maissa. Tämä sisko tilasi tänään minut sitten juhannusviikolle siivoamaan.

Tulin kotiin ja söin. Yritin nukkua, mutta poika katseli telkkarista kiinnostavaa ohjelmaa enkä saanut unta. Ehkä hetken olin horroksessa. Tamperelaisen ilmoitusmyyjä soitti ja sai taas ylipuhuttua minut ostamaan kahden kuukauden mainokset.

Tapiolan vakuutusmyyjä tuli sovittuna aikana ja viipyikin yli kaksi tuntia. Sain todella kattavan esityksen vakuutuksista. Harkitsen vaihtoa nykyisestä, eli If:stä. Seuraava tapaamisemme on parin viikon päästä. Tytär saa olla silloin myös mukana.

Illalla oli siivoamassa yksiötä 3,5 tunnin ajan. Onneksi asiakas oli alkuun myös paikalla. Avusti ikkunanpesussa: vanhat ja suuret ikkunat olisivat olleet hankalia yhdelle ihmiselle. Kotona olin vasta kymmenen maissa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusia tilauksia.

2. Yksi peruutus, mutta se takaa vapaan viikonlopun.

3. Vakuutusasiat kilpailutettava.