1241983534_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei hätään. Myrkytyksen ja taponuhrit olivat lehtokotiloita. Tein myrkkyliuoksen etikasta, suolasta ja kuumasta vedestä. Osa kotiloista sai vain kiehuvaa vettä päällensä. Toivottavasti kuolivat! Lehtokotiloita on taas ihan mieletön määrä tontillamme.

Äitienpäivä sujui mukavasti. Heräsin vasta kymmenen maissa, laitoin aamupalaa itselleni ja luin lehtiä. Postia olikin kertynyt mittava määrä. Soitin tyttärelle, mutta hän ei vastannut. Soitti sitten takaisin: oli ollut siivoamassa erästä saunaa opiskelijakaverinsa kanssa. Keräävät matkakassaa opintoryhmälle. Aikovat matkata Malesiaan ensi keväänä.

Tein ruuaksi kinkkukiusausta, paistoin pari patonkia ja kakkuna oli valmis kakkupohja mansikoiden ja kermavaahdon kera. Tytär nukkui kissan kanssa pienet päikkärit. Minä keräsin arpajaisvoittoja kasaan.

Yh-yhdistys osallistuu lauantaina Mahdollisuuksien torille ja meillä on siellä arpajaiset. Olen toripöydän takana silloin iltapäivällä. Kysyin tytärtä myös mukaan tapahtumaan. Viime vuonna tapahtuma oli ihan mukava, niin varmaan nytkin.

Poika vei siskonsa illalla Kaukajärvelle. Ulkoilutti myös koiran. Huomenna minä olen neljä tuntia Pispalassa töissä ja sitten vien koiran parturiin. Yritän muistaa että pyydän koiralle myös kynsienleikkuun.

Päivän onnistumiset:

1. Lekoisa aamu ja ihana vapaapäivä.

2. Molemmat lapset kotona ja tunnelma hyvä.

3. Lehtokotiloita on tapettu. Sota jatkuu!