Aamulla en meinannut saada itseäni sängystä ylös ollenkaan. Väsytti ihan valtavasti. Nousin yhdeksän jälkeen ja olin asiakkaan luona heti kymmenen jälkeen.

Asiakkaan mukava koira oli vastassa yhtä innokkaana kuten aina ennenkin. Pelästyin että telkesin itseni heidän parvekeelle: vein mattoja tuulettumaan ja ovi pamahti kiinni. Olin parvekkeella sukkasillani ja ilman päällystakkia. Onneksi taskussa oli talon avain. Ja onneksi se oli sarjoitettu samanlaiseksi kuin pääoven avain. Luojan kiitos!

Kävin kotona syömässä siskonmakkarakeittoa. Poika tuli juuri silloin kotiin. Olivat käyneet liikuntatunnilla Pyynikin näkötornilla. Poika oli syönyt näkötornin kuuluisia ja maittavia munkkeja.

Seuraavassa kohteessani oli perheen isä ja poika paikalla. Poika nukkui yläkerrassa ja oli toipumassa korvatulehduksesta. Siivoukset meni ihan OK. Juttelimme huostaanotoista: isä on sosiaalialalla työssä. Isä haki perheen tyttären päivähoidosta. Kun perheen äiti tuli kotiin, niin molemmat lapset alkoivat ränkättää. Vanhemmat saivat jo riitaa aikaiseksi, minä yritin pysytellä näkymättömissä. Sovimme seuraavan käynnin ja nyt minun on sovittava toisen asiakkaan kanssa aikataulumuutoksesta.

Kotimatkalla kävin Kangasalan Prismassa. Ostin Hesburgerista aterian ja menin kotiin päikkäreille. Tyttären kanssa sovimme että uutta asuntoa siivotaan vasta huomenna. Tytär saa huomenna avukseen kaverinsa pakkaamaan tavaroita. Minä saan siivota asunnossa saunan ja pesuhuoneen. Lattiat myös mopataan. Tekisi mieli viedä täältä kotoa tyttären tavaroita sinne kellarikopperoon.

Illalla kävin vielä Lidlissä. Ostin marinoituja lampaanpihvejä, kampaajani kehui niitä. Pihvit ovat nyt sulamassa jääkaapissa. Lisäksi paistan uuniperunoita. Näitä syödään huomenna. Jälkkärinä on jäätelöä.

Päivän onnistumiset:

1. Työt tuli tehtyä, vaikka oli kolotusta ja väsymystä.

2. Pääsiäisen ruuat ovat pakkasessa ja jääkaapissa.

3. Huomenna saa nukkua pitkään.