Aamulla sain nukkua pitkään, koska työt alkoivat vasta klo 12.00. Olin Hervannassa pari tuntia ja taas tuli juteltua asiakkaan kanssa vaikka mitä. Tapaamisemme taitaa piristää meitä molempia.

Sitten keskustaan vakiasiakkaan luokse. Perussiivous ja hyvät juttelut. Heillä on melko uusi asunto, mutta vessan viemärit haisevat aika ajoin. Tarvittaessa minäkin saan olla todistajana hajuvalituksessa. Pääsiäisenä pestyt ikkunat olivat perheen isän mielestä ihan OK. En ehtinyt niitä pesemään nyt uudestaan.

Kiirehdin seuraavaan kohteeseen. Siellä oli mukava siivota perheen äidin kanssa yhdessä. Pari tuntia kului nopeasti. Sain jo päivällä soiton tulevalta asiakkaalta ja matkasin hänen luokseen illalla.

Aivan ihana rivitaloasunto Pyhäjärven rannalla ja asiakaskin oli mukava. Sain asunnon avaimen ja sovimme vakikäynnit kahden viikon välein. Kertakäynti arviolta neljä tuntia. Kuulemma pari naapuriakin voisi palkata minut. Työtilanne on nyt hyvä.

Oli tarkoitus mennä parin likkakaverin kanssa syömään perjantaina illalla. Juttu peruuntui: toisen kaverini äiti oli kuollut viikko sitten. Tapaamme vasta toukokuun puolivälin jälkeen. Toinen kaverini oli tehnyt epäonnistuneen New Yorkin reissun. Menomatkalla kauhea flunssa ja paluumatkalla raju mahatauti.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi vakituinen asiakas.

2. Myöhäinen aamuherätys.

3. Nyt menen saunaan!