Tänään tein aika pikapäivän: oli pakko kiirehtiä siivouksia että ehdin ajoissa kampaajalle. Hommat tuli kyllä hoidettua ihan OK. Söin myös pikaruokaa, eli grilliltä lihapiirakka kahdella nakilla.

Nyt on taas uusi pää. Hiukset on leikattu ja värjätty. Malli on hyvä. Samalla värjättiin myös kulmakarvat ruskealla. Olen oikein tyytyväinen tulokseen. Kampaajalta kuulin viimeisimmät juorut: eräs naapuruston mies on sairastunut maksa- tai haimasyöpään. Odottelevat jotain ihmelääkäriä ulkomailta pelastamaan tämän miehen. Toivon tälle sairastuneelle kaikkea hyvää.

Illalla kävin kaverini kanssa tyttärellä kahvilla. Kaverini kertoi että hän on eroamassa miehestään. 20-vuoden avoliitto on loppumassa. Nyt näitä eroja tuntuu olevan lähipiirissä oikein roppakaupalla.

Kävimme katsastamassa tyttären uutta asuntoa. Tytär saa kyllä asua kuunloppuun asti vanhassa asunnossa, joten muutolla ei ole kiire. Tyttären kaveri oli tuonut poikakaverinsa kanssa muuttolaatikoita tyttärelle. Asunto oli hieno. Tutkailimme varasto- ja pyykinkuivaustilat. Ainostaan liesituuletin asunnossa on jotenkin rikki: käynnistäessä pitää kovaa räminää. Neuvoin tytärtä ottamaan yhteyttä isännöitsijään. Sain avaimen tähän uuteen asuntoon. Ohessa kuva asunnosta.

1239220536_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päivän onnistumiset:

1. Työaikataulu onnistui.

2. Tyttärellä on hyvä uusi asunto.

3. Soitin illalla siskoni miehelle ja sain neuvoja autoni huoltoon.