Nukuin melkein yhteentoista asti ja selkä oli ihan jäykkänä herätessä. Luin lehden ja join teetä. Laitoin saunan lämpenemään.

Poika meni saunaan ensin ja sillä aikaa minä töllöttelin telkkaria. Eilinen Uutisvuoto ja aikaisemmin tallennettu Pokka pitää tuli katsottua. Ulkoilutin koiran.

Menin saunaan pojan jälkeen. Olo piristyi hieman. Toisaalta olisin voinut mennä nukkumaan vaikka heti. Ihmeellistä koomaoloa. Laitoin meille ruuaksi kalapuikkoja. Nyt laitoin puikot uuniin ja hyviä niistä tulikin. Iltapalana oli riisipuuroa. Eli aika vaatimattomat ruuat tänään.

Huominen asiakas soitti ja peruutti käynnin: lapsi kipeänä. Sain sovittua uuden asiakkaan huomiseksi, joten peruutus ei ollut ongelma. Tänään piti hakea erään toisen uuden asiakkaan avain. Soitin hänelle ja hän olikin tullut toisiin ajatuksiin, eli peruutti sovitun siivouksen. Nyt pääsenkin pääsiäislomalle jo klo 13.00 torstaina.

Huomenna on kaksi kohdetta tiedossa. Ensin tässä naapurustossa ja sitten keskikaupungilla. Kaupunkiin matkaan bussilla. Nyt on iltatoimena vielä kissanvessan siivous. Poika lupasi siivota sen jatkossa 2-3 päivän välein. Pyysin lupauksen kirjallisena.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin univelkoja pois.

2. Täydellinen kotipäivä: koko päivä kotona.

3. Työasiat sujuivat OK.