Heräsin aamulla kovaan särkyyn. Hartiat ja oikea käsivarsi olivat kuin tulessa. Jäähdytin niitä jäävoiteella. Eilinen siivousurakka oli näköjään liikaa. Aamupalan jälkeen pakotin itseni työmaalle.

Siellä olikin perheen rouva vastassa. Kyseli olinko huomannut heidän koirassaan mitään erikoista viime käynnillä. En ollut: koira oli yhtä yltiöpäisen ystävällinen kuten aina. Koira oli sairastellut viime käyntini jälkeen, epäily alkavasta kohtutulehduksesta. Käytetty jo lääkärissä. Tänään se oli kuitenkin ihan kunnossa.

Tulin kotiin ja söin. Sitten lähdin viemään käyntikorttiani Hervannan Sanomiin. Saavat skannata sen jotta saan mainokseni lehteen. Kolmen maissa oli Hervannassa jo aikamoinen liikenneruuhka. Tulin kovaa kyytiä kotiin ja menin päiväunille. Jäävoitelun jälkeen. Annoin itselleni myös kylmäkäsittelyä herne-maissi-paprikapussin avulla.

Nukuin melkein kaksi tuntia ja olkapää tuntui jo hyvältä. Naapurista kuului kauhea älämölö. Naapurin pojat kavereineen huudattivat stereoita täysillä. Todella kovaa ja bassot oli täysillä. Lähdin ruokakauppaan ja palatessani pojat huusivat minulle: soita poliisille! En soittanut, vaan katselin telkkarista hauskoja kotivideoita. Ennen yötä mökä loppui.

Niin, tarkistin yritykseni tilin. Asiakkaat ovat maksaneet kiltisti laskunsa. Siirsin omalle käyttötililleni 800 euroa. Käyttötili olikin jo melkein nollilla.

Päivän onnistumiset:

1. Sain hoidettua siivouksen vaikka olin kipeä.

2. Särky tuntuu hellittävän: jäävoide ja pakastepussi auttaa.

3. Viikonloppu alkaa ja uni maittaa!