Olisin saanut nukkua pitkään, mutta eikös joku mummeli soittanut klo 7.45. Kyseli hintoja ja lupasi palata asiaan. Voihan vietävä! Oma moka koska en ollut laittanut kännykkää äänettömälle.

Eka työkohde oli Kangasalla ja olin siellä klo 11-14. Ihan OK hommat. Tulin kotiin syömään ja lähdin seuraavaan kohteeseen. Uusi asiakas keskustassa. Pesin ikkunat ja sitten piti ripustella verhoja. Hänellä oli ne normaalit nipsut ja niitä ei saanut ottaa verhokiskoista pois. Verhot olisi pitänyt kiinnittää rypyttämällä nipsuihin siellä kiskoissa. Todella hankalaa!

Ehdotin että jos nipsut ottaa pois ja laittaa ne verhoihin kiinni ja vasta sitten ripustaa verhot. Sopi asiakkaalle. Sitten tuli ongelmia: verhot tuli ikkunaan väärässä järjestyksessä. Otin ne pois. Muutin järjestystä ja sekin oli väärä. Sitten selvisikin että ensimmäinen versio oli ollut oikea. Sitten asiakas hermostui ja väsyi. Virhe ei ollut minun, mutta tuntui että asiakas syytti minua. Olin työmaalla melkein kolme tuntia, mutta lupasin laskuttaa vain kahdesta ja puolesta tunnista.

Kotona tein ison kattilallisen riisipuuroa. Kaverini poikkesi meillä illalla. Hänellä on rakkaussotkuja ja avoero menossa. Laihtuu kuulemma niin ettei vaatteet meinaa päällä pysyä.

Sain nyt illalla pitkästä aikaa rytmihäiriön. Tuntuu aika kauhealta, toivottavasti menee ohi ennen yötä.

Päivän onnistumiset:

1. Auto on pesetetty katsastusta varten.

2. Suhteellisen hyvä työpäivä.

3. Kaveri kävi kylässä.