Olisin saanut nukkua vaikka kuinka pitkään, mutta heräsin jo klo 8.30. Tytär soitti puolenpäivän maissa ja kyseli apuja muuttoonsa. Kävin päivällä pyyhkimässä kaapit sekä hyllyt. Ihan turha homma, koska edellinen asukas oli tehnyt samat työt. Pesin saunan ja pesuhuoneen. Pesin myös ikkunat. Touhutessani tutustui talon asukkaisiin. Koiramiehellä on 15-vuotias mukava koira. Kaksi mummelia vakuutti että taloyhtiö on loistava. Toinen kertoi että hän aina rukoilee että saisi elää vielä päivän, koska on niin hyvä elää juuri tässä talossa. Aika hyvään taloyhtiöön on tytär muuttanut ;-)

Kaverini kävi päivällä morjestamassa minua. Kävimme syömässä tuttavamme ravintolassa. Samalla matkalla poikkesin katsomassa kaverini koiranpentuja. Olivat ihan syötävän ihania. Pentujen vanhemmat teljettiin eri huoneesen vierailuni ajaksi. Kun olin lähdössä niin kaverini päästi koiransa vapaaksi. Ehdin juuri ja juuri ovesta ulos kunnes uros olisi hyökännyt. Tilanne oli kuin kauhufilmistä.

Nyt olen menossa saunaan. Huomenna matkaan tyttären kanssa Helsinkiin. Matkassa on myös tyttären kaverin poikakaveri. Hän on luvannut olla kuskina huomenna. Shoppailemme myös Ikeassa paluumatkalla.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva olla tyttären muutossa apuna.

2. Mukava tavata kaveria pitkästä aikaa.

3. Kiva lähteä huomenna Helsinkiin.