Kello oli herättämässä kymmeneltä, mutta nousin vasta kahdentoista maissa. Pojan kanssa olimme asiakkaan luona klo 13.30.

Ajoin autoni rivitalon piha-alueelle kuten eilenkin. Heti oli eräs mies koputtamassa auton ikkunaan. Hän oli erittäin kiukkuinen ja purki meille sitä kiukkuaan. Autoni oli kuulemma väärässä paikkaa ja heidän perheen naisihmiset eivät saisi autoa tallista silloin pois. (Tuskin olivat juuri silloin mihinkään lähdössä). Saimme kaikkien joskus väärin pysäköineiden moitteet osaksemme.

Siirsin autoni kauas tienvarteen, koska kaikki neljä vieraspaikka oli täynnä. Yleinen ongelma tämä vieraspaikkojen vähyys. Tämä valittajamies olisi kyllä voinut olla ystävällisempi. Asioista voi sanoa niin monella tavalla. "Anteeksi, mutta...".

Poika pyyhki kaikki kaapit: hyllyt ja ovet oikein huolellisesti. Hiontapöly oli laskeutunut ihan jokapaikkaan. Minä pesin loput ikkunat ja pyyhin väliovia. Asiakkaan mies kävi paikalla meitä morjestamassa. Kaikki pyydetyt hommat tuli tehtyä, paisi suihkukaappi jäi pesemättä. Kaappi oli niin monimutkaisen oloinen, etten tiennyt mistä namikasta saa veden tulemaan. Kaapissa oleva radio toimi onneksi hyvin.

Poika oli oikein mukava työkaveri. Teki ahkerasti työt eikä valittanut ollenkaan. Arvuuttelimme toisiltamme radiosta tulleita kappaleita: mikä bändi tai kuka laulaja. Työaika kuusi tuntia kului kuin siivillä. Taas harkitsen montako tuntia laskutan asiakkaalta: ilman poikaa olisin varmaan vielä tähänkin aikaan työmaallani.

Pääsimme kahdeksan maissa kotiin. Kävin vielä iltakahvilla kaverillani. Heidän avoeroon tuli ongelma, mies ei saa lainaa tarpeeksi joten ei voi ostaa kaverini osuutta omakotitalosta. Nyt on huono aika myydä ja kauppa-aika venyy kohtuuttomuuksiin. Saa nähdä mikä on heidän ratkaisunsa?

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työpäivä ja poika oli mukava työkaveri.

2. Pirteä olo pitkän yöunen ansiosta.

3. Huomenna aamulla saunaan.