Päivällä olin Kaukajärvellä raivaamassa. Saimme keittiön jo aika hyvään kuntoon. Käyn kohteessa vielä kerran kolmen tunnin käynnin. Asiakas on mukava ja puhelias. Hänen masennuslääkkeensä ovat niin piristäviä, että joutuu käyttämään myös unilääkkeitä.

Itse hain uuden satsin verenpainepillereitä apteekista. Halusin juuri ne lääkärin määräämät lääkkeet enkä Kelan alennuslääkkeitä. Jouduin maksamaan erotusta 47 senttiä. Aika hulabaloo mediassa noista lääkevaihdoista, ehkä turhaa?

Menin iltapäivällä siivoamaan "kauhukohdetta". Roskia oli vielä lattialla. Tietysti huonekalujen alta paljastui niitä lisää kun muuttomiehet veivät tavaroita pois. Moppasin lattiat (kolmeen kertaan) ja yritin saada lattialle liimaantuneet paperit ja roskat pois. Osa lähti, osa ei. Jätin asunnon avaimen hellalle.

1238874844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tulin kotiin ja laitoin itselleni teetä. Telkkarin ääressä oli mukava nollata ajatukset. Laitoin kaikki vaatteet pesukoneeseen. Huomenna pesen kaikki siivousvälineet. Poika sai illalla ulkoiluttaa koiran. Huomenna menemme aamulla saunaan. Ehdin vielä tänään istuttamaan krassit ja auringonkukat. Uusi kuu loppui eilen, mutta uskon että se ei ole niin nöpönnuukaa.

Päivän onnistumiset:

1. Raivauskaverini oli innokkaalla päällä.

2. Väsymys on kaikkoamassa.

3. Poika täyttää klo 23.59 19-vuotta.