Aamulla olin lähinaapurissa siivoamassa. Siellä oli ihana vauva vastassa. Nauraa aina minut nähdessään: olen varmaan aika naurettavan näköinen. Rouva keitti kahvit ja teki hyvät voileivät. Ehdin käymään kotona pissalla ja söin yhden banaanin. Sitten seuraava asiakas haki minut kyytiin.

Menimme Kalevan Prismaan ostamaan hänelle siivousvälineitä ja -aineita. Söimme Mäkkärissä ateriat hänen laskuunsa. Perillä minä siivosin ja kiillotin myös hopeat. Ikkunanpesuista sovimme tarkemmin toukokuulla.

Kotona olin vasta kuuden jälkeen. Katselin lempisarjaani Parrakkaat motoristit ja join samalla teetä. Sain kaksi tilausta: muuttosiivous ensi viikolle ja ikkunanpesu toukokuulle. Nyt tarvitsen kohta oman sihteerin ottamaan tilauksia vastaan ja sopimaan aikataulut. Hienoa!

Kävin illalla ruokakaupassa ja nyt jääkaappi on taas täynnä. Pärjätään vähän aikaa hyvin. Illalla maksoin laskuja aika pinon. Samalla kyllä tulostelin asiakkaille aika läjän laskuja. Poika vei osan niistä jo postiin. Kerroin pojalle että taidan ottaa hänet palkattomaan työharjoitteluun. Hän kertoi että koulusta saa vapaata torstait ja perjantait työharjoittelua varten. Nyt pitäisi löytää ihan oikea harjoittelupaikka pojalle! Mielummin palkallinen.

Päivän onnistumiset:

1. Uusia työkohteita tiedossa.

2. Päivän aikataulu toimi hyvin.

3. Jääkaapissa on taas ruokaa.