Nyt nukuin pitkään: heräsin vasta yhdentoista maissa. Sauna lämpiämään ja aamupalan ääreen. Poika heräsi myöhemmin ja meni vuorostaan saunaan. Ruuaksi tein valkosipuliperunoita ja paistoin pari isoa pihviä. Jaoin Palviportista ostetut pihvit kolmeen osaan, koska tytärkin oli tulossa syömään.

Tärkein homma oli tänään kesärenkaidenvaihto. Löysin rengasraudan, mutta siihen kuuluva hylsy oli kateissa. Tuli sitten pengattua koko auto sitä etsiessä. Ei löytynyt, joten hain hylsyn lainaksi naapurin mieheltä. Sain kaksi rengasta vaihdettua ja sitten kävin karjumassa lapsilleni. Oli hiki ja kuuma sekä jalkoja jomotti.

Poika tulikin minua auttamaan. Hän vaihtoi kaksi rengasta. Häntä nauratti minun ninjahuutoni. Pultteja avatessa oli pakko karjaista jotta sai konekiristetyt pultit auki. Minä myös kiristin pultit omaan momenttiini puhkuen. Tarkistimme samalla öljyt ja lisäsimme vettä jäähdyttäjään. Huomenna vien auton pikapesuun ja siivoan auton sisältä. Keskiviikkona vien autoni katsastusten yöhön. Toivon parempaa onnea kuin viime kerralla.

Illalla olin lasteni kanssa elokuvissa. Filmi oli Renny Harlinin ohjaama 12 rounds. Lapset pitivät filmistä, mutta minusta se oli kuin kopio Die hard 3:sta. Annan elokuvalle pisteitä 8.

Päivän onnistumiset:

1. Kesärenkaat on vaihdettu.

2. Hyvää sunnuntairuokaa.

3. Mukava elokuvailta lasteni kanssa.