Sammuttelin aamulla herätystä moneen kertaan. Olen aivan liian väsynyt. Soitin asiakkaalle että tulen hieman myöhässä ja sehän sopi hänelle. Päivän aikataulu pysyi silti kasassa hyvin.

Sain muuttomieheltä avaimen "kauhupaikkaan" jossa olin viikolla raivaamassa. Sovin asiakkaan kanssa että menen huomenna tekemään loppusiivouksen. Nyt sieltä on kaikki huonekalut poissa, joten pääsen puhdistamaan lattiat ja seinät. Saa nähdä kuinka saan muovimatot puhtaaksi: liotus, harjaus ja lopulta myös vahaus?

Olin tytärtä vastassa neljän maissa ja matkasimme tänne meille. Pikaruokailu ensin ja sitten voileipäkakku mukana lähdimme Ylöjärvelle synttäreille. Poika ei jaksanut lähteä matkaan, vaan jäin nukkumaan päikkäreitä.

Kakkua kehuttiin ja kyllä se olikin hyvää. Tein ruohosipulituorejuustosta, kermaviilistä ja majoneesista tahnan. Siihen sekoitin kinkkusuikaleita sekä keitettyä kananmunaa. Lisäksi paprikakuutioita, mustapippuria, chilijauhetta, meetfurstisuikaleita ja Lidlin valmista juuressalaattia. Päälle tahnaa, persiljasilppua, paprikaa, juustoraastetta, meetfurstisiivuja ja mustia oliiveja sekä hillosipuleita. Osan leivistä kostutin kasvisliemellä.

Leipinä vaaleaa paahtoleipää sekä ruispaahtoa (tuoretta leipää). 1. kerros Lidlin juuressalaattia ja meetfurstisuikaleita. 2. kerros tahnaa ja kinkkusuikaleita sekä paprikakuutioita. 3. kerros tahnaa, kinkkusuikaleita ja keitettyä kananmunaa. 4. kerros tahnaa, kinkkusuikaleita ja paprikaa. En laittanut kakun päälle painoa yöksi ja kakku oli sopivan kosteaa. Kakun hinnaksi tuli noin 10 euroa.

Huomenna on kaksi työkohdetta: toisessa raivausta ja toisessa loppusiivous. Olen myös myynyt itseni pääsiäiseksi: vakiasiakkaalle ikkunanpesut. Ovat itse reissussa silloin. Ajattelin ottaa poikani työharjoittelijaksi mukaan. Kysyn asiakkaalta lupaa siihen ja samalla ilmoitan ettei siitä tule heille lisäkustannuksia.

Tänään sain tiedon että eräs tuttavani oli kuollut. Oikein ihana ja mukava mies. Se on niin että parhaat lähtevät ensin. Nyt meillä on eräässä yhdistyksessä tiistaina hätäkokous: mies oli lehden päätoimittaja ja on saatava nopeasti uusi toimittaja kehiin.

Päivän onnistumiset:

1. Työt sujuivat aikataulun mukaan.

2. Mukava sukukokous illalla.

3. Asiakkaita tulee koko ajan lisää.