Illalla kävin katsastuksessa. Ei mennyt auto läpi: jarrut on uusittava. Samalla selvisi että renkaat ovat väärinpäin: pyörimissuunta on väärin. Lisäksi kuskinpuoleinen parkki on pimeenä. Hyvät simat oli kyllä konttorilla tarjolla!

Aamulla nukuin melkein yhteentoista asti. Kello oli kyllä herättelemässä yhdeksän maissa. Näin unta siivouksista, eli tein töitä koko yön. Kaksi vakipaikkaa tuli hoideltua ihan OK. Ei siis unessa vaan ihan todellisuudessa. Toisessa paikkaa siivosin heidän siivouskaapin perusteellisesti. Nyt löytyy helposti aine kuin aine.

Naapurissa taitaa olla huomenna vappubileet. Ainakin rouva siivoili siihen malliin pihaa. Puutarhakalusteet otettiin myös esille. Minä lötköttelen huomenna kotona ihan rauhassa. Kaverini lupasi poiketa. Poika menee kyyditsemään siskoaan huomenna Lempäälään johonkin kotibileisiin.

Huomenna minulla on kaksi työkohdetta. Ensin Käpylässä kolme tuntia ja sitten Tampellan alueella kaksi tuntia. Pitäisi muistaa ostaa huomenna 19 mm holkki ja varata koiralle parturi.

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua pitkään.

2. Vain muutama vika löytyi katsastuksessa.

3. Ostin Cittarista vappuruokia: nakkeja, makkaraa, kebakkoja ja perunasalaattia. Lisäksi herkkujuustoja ja viinirypäleitä.