1239827990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kysymys on siis kukista, ei minun varrestani. Istutin auringonkukan ja krassin siemeniä ja ne kasvavat ihan tohinalla. Varret ovat vaan honteloita. Millä saisin ne vahvemmiksi?

Aamulla matkasin Pispalaan vakiasiakkaan luokse. Sain soiton ja sovin ikkunanpesut Villilään. Kävin heidän luonaan vuosi sitten. Sovin myös Pispalaan ikkunanpesut.

Toisen vakiasiakkaan luona katsastin heidän ikkunat: ne mitkä pesin pojan kanssa sunnuntaina. Voi ei! Ikkunoissa näkyi auringonpaisteella kauheita raitoja ja pisaroita. Ne on pakko käsitellä uudelleen. Ei tarvitse toki pestä, mutta pyyhkiä kostealla ja kuivata.

Vietin aikaa kaupungilla, koska erään järjestön kokous oli alkamassa klo 18.30. Menin Sokokselle salaatille ja tapasin siellä järjestöön kuuluvan miehen. Meillä oli oikein mukava juttutuokio.

Olin kokouksessa ja sain jutella erään lakimiehen kanssa joka istui vieressäni. Hän antoi hyviä vinkkejä: kuten tämä lakimääräys. Kokous oli ihan OK. Meidän paikallisen omakotiyhdistyksen jäsenet eivät tulleet morjestamaan minua, enkä minä heitä. Minulla oli tarpeeksi tuttuja kokouksessa.

Kokouksen jälkeen menin Sokokselle ostoksille. Etsin metallista ihmesientä (joka ei ole metallia), mutta en löytänyt sitä. Löytyy kuulemma Stockmannilta. Hinta 8 euroa. Nyt on monella asiakkaalla ongelmana tuhruinen saunan lasiovi. Kokeilin tänään Universal Stonea, mutta se ei tepsinyt. Shoppailin ja löysin oikein hyvän myyjän. Hänen ansiostaan ostin kolmet rintaliivit ja kahdet alushousut. Uskomatonta muuten kuinka push up-liivit korottavat povea. WoW.

Kotimatkalla soitin tyttärelle ja sainkin poimia hänet kyytiini. Kävimme vielä tyttären entisellä asunnolla ja tytär löysi sieltä kadonneet hanskansa. Nappasi vielä mukaan yhden jatkojohdon.

Päivän onnistumiset:

1. Tilauksia tulee lisää.

2. Uusia ihania alusasuja.

3. Mukava päivä ja mukavia kohtaamisia.