Aamulla matkasin Käpylään ja yritin siellä saada niitä saunan ja pesuhuoneen lasiovia puhtaaksi. Aika turhaa jynssäämistä. Muuten siivous sujui OK. Remppamies oli myös paikalla.

Kotimatkalla kävin viemässä maaliskuun kuitit sekä laskut kirjanpitäjälle. Tilinpäätökseni ei ole vieläkään valmis. Olen kyllä maksanut sen noin kuukausi sitten. Veroilmoituskin on tekemättä. Toivottavasti kaikki hoituu kuntoon.

Poika oli yllättäen kotona. Huomenna hänellä on vapaapäivä. Kerroin että saatan ottaa hänet kaverikseni lauantain siivouskeikalle. Söin ruuan ja lähdin seuraavaan kohteeseen Messukylään. Tulostin heille tuplalaskun.

Siivous meni ihan OK. Kissat olivat kotona ja toinen niistä oli taas aktiivisesti mukana siivouksessa. Imuri oli huollettu ja se toimi taas kuin uusi. Seuraavaan kohteeseen matkatessani kävin Kaukajärven Nesteellä ja ostin kerrosvoileivät itselleni. Ajattelin että voisin syödä ne työkohteessani. En todellakaan syönyt!

Kaukajärvellä tapasin uuden asiakkaani: joko kännissä tai pillereissä ollut nainen. Oli lähdössä lääkäriin ja minä sain jäädä rauhassa siivoamaan. Asunto oli aivan kauheassa kunnossa: pölyä, roskia, juoma- tai kusijäänteitä pitkin lattiaa. Työvälineenä oli ikäloppu imuri. Imuroin tunnin ja jätin sitten kirjelapun ja laskun pöydälle.Luultavasti en saa koskaan tästä tunnista maksua. Oppia ikä kaikki!

Näin asiakkaan tiedot pöydällä olevista papereista: ulosottolappuja ja Kelan maksuja. Totaalisesti maksukyvytön. Hän halusi että olisin tehnyt suuren siivouksen. Jätin hänelle vinkkiä että voisi saada sossusta maksusitoomuksen siivouksesta. Minä en kyllä mene sitä tekemään. Nainen oli aika peloittavan oloinen.

Tytär kävi illalla ja vein hänet sitten myöhemmin kotiinsa. Matkalla kävimme ruokakaupassa. Tytär valitti ettei asunnossa toimi hanat ja termostaatit kunnolla. Suihkussa tulee välillä jääkylmää vettä ja hanat eivät kierry normaliin tapaan. On valittanut asiasta huoltoon.

Illalla tein puutarhahommia: leikkasin koristevadelmia reippaasti. Nyt on talon vierusta vapaana kasveista. Haravoin myös hieman. Tuli oikein ihana kevääntuoksu nenään.

P.S. Jos haluat saada piristystä päivääsi, niin katso tämä video.

Päivän onnistumiset:

1. Olin aamulla aika virkeä.

2. Tilipaperit palautettu kirjanpitäjälle.

3. En tehnyt turhaa työtä kuin tunnin.