Aamulla sammuttelin herätystä pariin kertaan. Olin hereillä jo kuuden ja kahdeksan aikaan, mutta jatkoin unia.

Hervannassa oli vastassa tuttu hengityspotilas. En taaskaan osannut laittaa valokuvia järjestykseen kirjahyllyllä. Muuten meillä oli oikein hauskaa yhdessä. Juttua riitti.

Ostin Hervannan K-marketista kanapastan ja söin sen matkalla kaupunkiin. Tiiliruukinkadulla tapasin yllättäen kiinteistövälittäjän. Hän on myymässä tyttärelleni asuntoa. Yksi tarjous on hylätty ja tarjousta on korotettava 2000 euroa. Vakiasiakkaan koira näykkäisi minua taas tänään. Siskoni ohjeen mukaan esitän koiralle ensi viikolla alfa-naarasta. Saa nähdä kuinka se toimii?

Soitin tyttärelle ja sovimme tapaamisen Juvenekseen klo 17.00. Varma vakuutusyhtiön tilaisuus alkoi silloin. Tarjolla oli lihapullia, mustaa makkaraa, vihanneksia ja karjalanpiirakoita. Lisäksi tuoremehuja, kahvia ja pullaa.

Oli oikein mukavaa olla tilaisuudessa yhdessä tyttären kanssa. Juttelimme monista asioista. Enimmäkseen asunnon myynnistä. Heillä on nyt uusi ostaja kiikarissa. Ehkä ex-poikakaveri ei ostakkaan asuntoa. Soitin siskolleni ja sovimme että vierailemme hänen luonaan lauantaina. 

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ilta tyttären kanssa. 

2. Hyvä ja tasainen työpäivä.

3. Postissa ei tullut yhtään laskua.