Nukuin kymmeneen asti ja sitten sain soiton tulevalta asiakkaalta. Menen hänen luokseen huomenna. Kohteessa on kuulemma romuhuone ja sekalaiset kaapit. Oiken haastava kohde! Toinen asiakas tilasi minut huhtikuun lopulla ikkunoita pesemään ja verhoja vaihtamaan. Sähköpostissa oli tilaus raivaukseen kissojen kera. Hyvä työtilanne!

Sain soiton asiakkaani tyttäreltä. Hän kertoi että hänen vanhempansa ovat sairaalassa. Toinen hengityskoneessa ja toinen sairastaa keuhkokuumetta. Kaikki tilaukset peruutetaan. Juuri tämä eläkeläispariskunta on ollut suosikkini. Yhdessä on juotu kahvia ja juteltu monet asiat. Lähetin heille terveisiä. Luultavasti en näe heitä enää koskaan.

Löysin kopiopaperia sen verran että sain tulostettua kirjanpitäjälle helmikuun tiliotteen. Kuitit ja tositteet ovat nyt kunnossa ja paperinivaska odottelee toimistoon vientiä.

Postitin myös starttirahan hakemuksen. Nyt se onkin sitten loppu. Vielä sunnuntaina saan postittaa sen vihonviimeisen hakemuksen. Sitten on pärjättävä omilla.

Iltapäivällä olin liikelahjayrityksessä. Kutsuivat minut kahville ja lupasivat samalla "lamantappovasaran". Olin aika hankala asiakas: vihreää paitaa ei löytynyt ja painatus tai bodeeraus olisi ollut tosi kallista muutamalle tuotteelle. Ostin yrityksestä termosmukin ihan kannatuksen vuoksi.

Tulin kotiin ja tein pojalle ja itselleni pyttipannua. Olikin hyvää! Poika oli nukkunut viime yönä kuulemma vain kolme tuntia. Oli kyllä ehtinyt kouluun. Koulu alkoikin vasta kymmenenltä.Pojan Kela-kortti löytyi tänään ja sain haettua lääkket apteekista.

Illalla soitin kaverilleni joka on pitänyt mykkäkoulua kanssani. Soitin pojan puhelimella ja hän vastasikin heti. Oli kuulemma suuttunut siitä että minulla ei ollut aikaa hänelle. Nyt olemme taas kavereita ja se on pääasia.

Kävin saunassa illalla ja poika samoin. Poika sai oikein extrailtapalan: iso annos banaanipirtelöä, kaurapuuroa ja pari lämmintä voileipää.

Päivän onnistumiset:

1. Uusia tilauksia.

2. Kaverin kanssa taas kavereita.

3. Saunassa tuli taas hyvä olo.