Tytär soitti minulle illalla minun kovan tekstari ja email pommitusteni jälkeen. Oli sitten suuttunut arvaamastani asiasta: juttelustani hänen exän kanssa. Saatiin asiat taas järjestykseen ja vakuutin olevani vain hänen puolellaan. Vaikka tietysti olen järjen puolella ja toivon että sitä tähän eroon löytyy. Tytär on rakas ja haluan hänelle kaikkea hyvää. Lauantaina menen heille ikkunoita pesemään. Samalla puhun järkeä!

Päivän toinen asiakas perui työtilauksen lasten ja hänen oman sairastelun takia. Flunssa oli kuulemma erittäin tarttuvaa. Ei kiitos. Menen heille vasta ensi viikolla. Meninkin aika hoipakkaa kotiin ja päikkäreille. Kissa on muuten tosi hyvä lämppäri kun se makaa vieressä peiton alla.

Uusi asiakas soitti. Hän on 90-vuotias. Eikä kuulemma jaksa enää kiipeillä ja siivota kaappeja. Menen hänen luokseen tiistaina. Vaikutti mukavalta mummelilta. Soitti vastaajaani ja unohti mikä hänen puhelinnumeronsa on. Löysin sen luettelosta, koska onneksi hänellä oli aika harvinainen nimi.

Illalla sain monta häirikköpuhelua. Kun vastasin niin puhelimesta ei kuulunut mitään. Noin 10 puhelua. Lopulta annoin puhelimen pojalle ja hän vastasi "jou mään chigago" ja minä vastasin kerran että Pispalan poliisi. Kaverini soitti sitten ja hänhän se "häirikkö" oli ollut. Puhelin temppuili ja sai sitten soitettua toisella puhelimella. Toivottelin hänelle hyvää Karibian reissua huomiseksi.

Se siskoni kirjoituspöytä on nyt tässä esillä. Hintapyyntö 1500 euroa. Koko: syvyys 90 cm, leveys 190 cm ja korkeus 76 cm. Todella hyväkuntoinen yksilö.


Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakas.

2. Päiväunet kissan kanssa.

3. Tytär taas tavoitettavissa.