Aamulla menin Käpylään vakiasiakkaalle. Petivaatteita ei tarvinnut vaihtaa, ainostaan tuulettaa. Normaalin siivouksen lisäksi piti pestä uusi pesuhuone ja saunan lasiovet. Paikalla oli myös nuori remppamies. Pesuhuoneeseen oli kannettu kolme kipsilevyä eli gyprocia. Ne eivät kestä kosteutta eli en voinut pestä pesuhuonetta runsaalla vedellä. Moppasin ja pesin saunan laseja. Ihailin myös talon uusia sisäportaita ja remppamies kertoi että perheen isäntä tekee niitä työkseen. Pyydän häneltä myöhemmin tarjouksen.

Kotimatkalla kävin kirjanpitäjäni luona. Ihmettelin kohonnutta kuukausilaskua ja kyselin tilinpäätöstä. Asiat selvisivät ja kaikki on OK. Kuukausimaksu ei kuulemma tule kohoamaan pitkään aikaa eikä minun tarvitse pidentää asiakkaiden laskutusväliä. Sitten tuli puheeksi tilintatarkastus. Yritykseeni on valittava yksi tilintarkastaja ja hänelle varamies. Kirjanpitäjäni kolleega voisi tarkastaa tilit hintaan 200 euroa. "Tavallinenkin" ihminen käy, kunhan hän ei ole sukulaiseni. Vuonna 2011 tämä "tavallinen"ei sitten enää käy.

Kotona söin ja sitten lähdin toiseen työkohteeseen. Poika tuli juuri silloin kotiin kun minä lähdin. Työkohteessani perheen kissa villiinty aika lailla pölyhuiskastani. Puhdistin sillä kukkia ja kissa hyökkäili kukkiin. Komensin kissaa ja ruiskaisin sitä vielä vedellä. Johan totteli! Perheen äiti ehti tulemaan kotiin ennen lähtöäni.

Illalla soitin kaverilleni ja kysyin voisiko hän olla tilintarkastajani. Lupasi olla meidän yhteisen kaverin kera. Tämä kaveri on nyt Nykissä ja tavoitan hänet vasta ensi viikolla. Kaverini kertoi samalla että hän on eroamassa miehestään. Suosittelin lukemiseksi Jälleenrakennusta.

Tytär kävi illalla. Vein hänet kotiinsa ja samalla matkalla kävimme lähikaupassa. Tytär osti aineksia teeleivän tekoon. Minä ostin kevytpekonia. Huomenna nautin englantilaisen aamiaisen.

Huomenna nukun pitkään. Tänään kissa herätti minut klo 7.30. Se nuoli muovipussia kiivaasti ja kauheaa rapisteluääntä pitäen. Nyt sängyn vierellä oleva muovikassi on piilossa.

Päivän onnistumiset:

1. Soitto asiakkaalta ja isot kehut.

2. Kaverini lupasi olla tilintarkastaja.

3. Ehkä saan uudet rappuset tai ainakin pyydän tarjouksen.