Sain tänään kaverini kiinni puhelimella, hänen New Yorkin matka alkaakin vasta huomenna. Lupasi olla tilintarkastaja ja kokemusta hänellä onkin tiliasioista. Juttelimme aika kauan kuulumisia ja toivottelin hänelle hyvää lomamatkaa.

Soitin kirjanpitäjälleni ja kyselin lisätietoja. Tilintarkastuksella on aikaa noin kuukausi ja voin tarjota kavereilleni lounaan palkaksi. Saan sen vähennyksiin. Haen kirjanpitomapin kirjanpitäjältä ja se käydään yhdessä läpi. On vielä tehtävä paperi missä valitaan tilintarkastajat.

Iltapäivällä olin vakiasiakkaan luona. Olohuoneeseen vaihdettiin uusi matto. Vaihdoin petivaatteet ja laitoin pesukoneen päälle. Vielä ennen lähtöäni laitoin pyykit kuivumaan. Ehdin vielä juttelemaan asiakkaan kanssa ennen lähtöäni.

Kotona tein jämäruuan: pakastevalkosipuliperunoita ensin mikroon ja sitten uuniin. Lisäksi siivutettua porsaanfilettä ja nakkeja. Sekaan juustoraastetta. Ihan hyvää ruokaa tuli. Poika kyseli kaupasta mysliä ja riisifruttia. Haen niitä huomenna.

Illalla katselin telkkaria: hauskat kotivideot jne. Poika on nyt saunassa ja minä menen sinne jos jaksan. Koira on syönyt ja ulkoilutettu. Asiakas Vammalasta kyseli sähköpostissa minua heille kahdeksi päiväksi toukokuulla. Oma asuntokin löytyy. En vielä vastannut hänelle.

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua pitkään.

2. Tilintarkastajat varmistuivat.

3. Viikonloppu alkoi.