Kylläpä väsytti aamulla ja sama väsykohtaus iski iltapäivällä. Onkohan minulla joku kuolemansairaus?

No, aamulla matkasin Pispalaan vakiasiakkaan luokse. Tämä vanhapari tykkää että olen hiljaa ja vain siivoilen. Sopii minulle. Hiljaisuudessa pääsen melkein meditatiiviselle tasolle. Taas kuukauden päästä palaan Pispalaan.

Sain soiton jolla peruttiin huominen sovittu asiakas. Tämä 90-vuotias on kuulemma niin huonossa kunnossa. Soittaja oli hänen tytär tai miniä. Kiittelin soitosta. Samaan syssyyn tuli uusi soitto. Siivousta kaivataan Hennerinkadulle. Sovin että menen sinne huomenna.

Sain vielä soiton uudelta asiakkaalta ja lupasin heti käydä hänen luonaan. Matkalla kyllä poikkesin kiinalaiseen ravintolaan syömään kanaa ja ananasta-annoksen. Sitten se väsymys vasta iskikin. No, kävin asiakkaan luona ja sovimme että menen hänen luokseen heti pääsiäisen jälkeen. Työnä on tyhjentää kaapit, pyyhkiä hyllyt ja taas täyttää kaapin. Oiken mukavan tuntuinen asiakas.

Sähköpostissa oli uusi tarjouspyyntö. Vastasin siihen ja odottelen vastausta huomenna. Kysymyksessä olisi vakisiivous Teiskossa. Ilmoitin että veloitan myös matkasta.

Tytär oli ollut Marttojen ruokakurssilla tänään. Muuten hyvä kurssi, mutta tytär moitti hygieniatasoa. Sovimme että menemme yhdessä asuntoesittelyihin viikonloppuna. Tytär käy pankissa kysymässä lainamahdollisuuttaan.Tytär pitää tuparit ensi viikonloppuna: mukava tavata taas sukulaisia.

Tein jättiannoksen kalakeittoa tänään ja keitto on nyt jäähtymässä ulkoportailla. Keittoon tuli vettä, perunoita, porkkanoita, sipulia, kala- ja kasviskuutioita, keittojuureksia, mausteet (pippurit ja laakerinlehtiä) ja suola. Lisäksi tomaattipyrettä, suolakurkkua, sitruunamehua, lohi- ja seipakastekuutioita. Ja vielä kuivattua nokkosta.

Päivän onnistumiset:

1. Uusia tilauksia.

2. Hyvä kalakeitto.

3. Poika meni ihmisten aikaan nukkumaan. Kehuin häntä.