En muistanut laittaa kännykkää äänettömälle yöksi ja se kostautui. Heräsin puhelimen ääneen kahdeksan maissa. Minulla oli lehdessä yritykseni mainos tänään ja innokas kuluttaja soitti aamutuimaan. Tärkein asia hänelle oli kysyä tuntihintaani. Aika hankalaa puhua juuri heränneenä ja suutakin kuivasi niin että hyvä kun sain ääntä aikaiseksi.

Kerroin että veloitan myös matkasta, koska mahdollinen kohde on Teiskossa. Asiakas kertoi että edellinen siivooja ei ollut veloittanut matkasta, vaikka oli tullut paikalle Ylöjärveltä. Yhdensuuntainen matka noin 40 km. Haloo!

Päivällä tein ruuaksi makkarakastiketta keitettyjen perunoiden kera. Poika heräsi vasta puolikahden maissa ja pääsi heti ruokapöytään. Mahtaa olla vaikea herätys huomenna: koulu alkaa kahdeksalta.

Iltapäivällä kävin tyttären kanssa elokuvissa. Uusi Ralliraita elokuva oli hauska. Elokuvasalin ovella kysyttiin ikää ja samalla lyötiin käteen info elokuvatutkimuksesta. Vastasin jo netissä kyselyyn ja voin siis voittaa elokuvalippuja.

Elokuvan jälkeen vein tyttäreni yliopistolle. Hän meni sinne lukemaan tenttiinsä. Oli jutellut poikakaverinsa kanssa, mutta asiat ovat edelleen kriisissä. On tästä erokriisistä ollut hyötyäkin: vävykokelas on viimeistellyt asunnon remonttia mahdollista myyntiä varten.

Huomenna minulla on vapaapäivä, koska ei ole tilauksia. Täytyy käydä ostamassa kopiopaperia että saan tulostettua helmikuun tiliotteen. Starttirahan hakemus on myös postitettava. Nyt laitan kännykän yöksi äänettömälle.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava elokuva ja tytär seurana.

2. No, huomenna ainakin nukun pitkään.

3. Menen nyt katselemaan tallennettua Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa.