Tässä on siskoni uusi koiranpentu. Se oli oikein ystävällinen, vaikka yritti syödä puseroni hihat ja vetoketjun. Uskon että siitä tulee oikein hyvä mustaterrieri.

Tänään nukuin pitkään ja vieläkin pidempään kun siirsin kelloja aamulla. Tai siis päivällä. Oli tarkoitus mennä erään omakotiyhdistyksen vuosijuhlaan, mutta en sitten mennyt. Laitoin eilen Palviportista ostamani ananaspaistin uuniin ja perunat kiehumaan.

Tytär soitti ja pyysi asuntoesittelyyn. Lähdin matkaan ja varmistelin että poika huolehtii kiehuvista perunoista. Hain tyttäreni ja olimme taas Kaukajärvellä esittelyssä. Tytär otti mittoja asunnosta. Huomenna selviää monet asuntoon liittyvät asiat.

Tulimme esittelyn jälkeen tänne kotiin ja söimme ruuat. Sitten minä nukuin kissan kanssa päikkärit. Tytär nukkui vanhassa huoneessaan omat päikkärit. Herättyämme joimme kahvit ja katselinne Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa. Vein tyttären kotiinsa. Näköjään ex-vävy oli myös paikalla.

Naapurissa pojat taas ajelivat mopolla pihassa ja aurasivat rataa lumilingolla. Soitan huomenna lähipoliisille ja kerron tapahtumat.

Sain uuden asiakkaan Hervannasta. Hän on MS-potilas. Menen hakemaan häneltä avaimen viikon päästä ja ennen Pääsiäistä teen hänen kotiinsa siivouksen. Huomenna matkaan Toijalaan ja sitten Peltolammille. Peltolammin avain on kyllä vielä hakusessa. Odottelen soittoa ja tietoa hakupaikasta.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin pitkään ja hyvin.

2. Hyvää ruokaa tänään tarjolla.

3. Tuntuu että asiat ovat hyvin.